09.12.2021 Trobada online d'alumnes de 1r curs EFFA-EPC

  Els alumnes de 1r han fet aquesta tarda del 9 de desembre la seva segona trobada online per compartir com els hi està anat el visionat dels primers vídeos. S'han fet bons comentaris i tothom està ben engrescat. Qui sap si de tot això encarà sortirà alguna altra trobada !

Com passa sempre alguns van més avançats, altres no tant. Sempre us diem que cadascú al seu ritme que no cal córrer i que lo important és poder anar-ho paint tot plegat.

Aprofitem per tornar-vos a recordar que el dissabte 19 de febrer farem una trobada de tots els alumnes EFFA-EPC a l'Escola Pia de Terrassa. Iniciarem la trobada a l'hora de dinar, que cadascú portarà, i després ens acompanyarà en Ramon Maria Nogués que ens parlarà del fet religiós i espiritual des de l'Antropologia i la Neurociència. Els qui ho vulgueu a les 19.30 podreu participar a l'Eucaristia Familiar que fem cada dissabte a l'escola de Terrassa. Ja us farem arribar la informació més detallada.  També sabem que la coordinadora de la EFFA, la Inma, si pot, també ens acompanyarà i aprofitarà la conferència per gravar-la i algun dia penjar-la com a una classe més de l'escola. Ja veureu que al final ens farem famosos ;-) 

Us deixem una captura de pantalla que hem fet durant la reunió.  

Passat Nadal us direm exactament com quedarà l'horari de Terrassa.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada