Curiositats estudiantívoles....

Hola EFFA-alumnes, 

Avui us presentem unes curiositats "estudiantívoles".😉

La nostra web té un senzill sistema per veure quantes persones es connecten a la web i en quin moment ho fan. Gràcies a això podem imaginar-vos en quin moment de la setmana els EFFA-alumnes esteu visionant els vídeos. 

Us compartim, doncs, aquesta informació, que no és més que una senzilla curiositat del nostre treball. 

Abans de començar a donar dades, un podria pensar que els caps de setmana deu ser quan es produeixen més connexions, però resulta que no. 😯 Mireu: 

Mirant la darrera setmana ens trobem que el 13 i el 17 de desembre són els dies amb més connexions; el 13 era dilluns i el 17 divendres. Els caps de setmana queda clar que són de la família. Sí Senyor !


Si mirem els darrers 30 dies observem que, entre dilluns i divendres hi ha un dia que segur que no trobeu EFFA-alumnes connectats: els dijous ; és el dia de la setmana amb menys connexions, seguit dels dissabtes, que sembla que tothom està fent.... "el dissabte": rentar la roba, fer les compres, passejar amb la família..... 


Com podeu veure, a principi d'octubre hi ha un pic de connexions. Endevineu què és?  Efectivament, el pont de la Puríssima. Sembla que mes d'un es va posar al dia, concretament el dia 7 d'octubre, dimarts, van haver 172 connexions. Tot un rècord! 🏆

I a quina hora us connecteu? 🕦 Això costa de saber, perquè el programa només analitza les darreres 24 hores, però entre ahir i avui, la màxima afluència ha estat.... agafeu-vos que venen corbes ! ...... cap a les 11- 12 de la nit !!!!!   I el

 segon moment de connexions és a les 8 de la tarda.  En resum, que no us veiem gaire matiners 😅 Queda clar que majoritàriament som aus nocturnes!!!! 

I continuem amb la penúltima dada: 

La nostra web es va inaugurar el 6 d'octubre del 2020 . És a dir que ja té 14 mesos de vida. En aquest tema quantes visualitzacions hi ha hagut? Aquí teniu les dades generals: 



I ja per acabar amb aquestes "curiositats estudiantívoles". Des de d'on ens connectem? 


Dues respostes les coneixem, de les altres no en tenim ni idea. 

Veureu. La majoria ens connectem des de Catalunya. També es connecten des dels Emirats Àrabs la Gemma i en Xavier, que són de Mollerussa i Sabadell però ara treballen per aquelles terres. 

Però els  d'Estats Units i d'Alemanya, no en tenim ni idea. Serà que algú va fer el pont o les vacances d'estiu passat a aquests països i de tant en tant es connectaven? 

Doncs fins aquí aquestes "curiositats estudiantívoles". 😊

La setmana vinent us passarem la felicitació de nadal de l'Escola Pia. Ànims i endavant ! 

Ah, per cert, en aquests moments som 42 estudiants!  21 de cada curs. Quina punteria la nostra !  🎯

 






Comentaris

Publica un comentari a l'entrada