Bones vacances, "deures d'estiu" i trobada el 18 de setembre.

Hola gent de l'EFFA. 

Vàrem consultar sobre la trobada programada pel dia 10 de juliol i majoritàriament es va optar per passar-la a principis del curs 21-22.  

Esperem que els que anem una mica retardats puguem posar-nos al dia durant aquestes vacances, però sobretot que tingueu temps per gaudir de la família, descansar i desconnectar, perquè segur que ha estat un dels cursos més estressants de la nostra vida. 

Us proposem el dissabte dia 18 de setembre de 10.00 a 13.00 si és virtual i de 10 a 15.00 si és presencial, per aprofitar i dinar tots junts amb la companyia d'en Ramon Maria Nogués, que compartirà dues xerrades: Antropologia del fet religiós i Creure en Jesús avui. No cal dir que sempre val la pena escoltar-lo i que tenir-lo per a nosaltres sols serà un bon regal de principi de curs. (Ja us direm el lloc)

Al setembre també farem la crida a un segon grup que vulgui iniciar la formació de la EFFA. Si ens ajudeu a fer-ne propaganda us estarem agraïts. 

L'Eduard ens ha promès que pel 15 de juliol haurà penjat els seus apunts fins al darrer vídeo d'aquest curs i que aviat penjarà el programa dels vídeos pel curs 2021-2022. 

I si en algun moment de l'estiu esteu còmodament estirats a la platja o a la muntanya i teniu un telèfon, podeu escoltar les ràdio-novel·les "Un tal Jesús". Es tracta d'un projecte promogut fa uns anys  pels germans Vigil per a la ràdio llatinoamericana, on presenten la vida de Jesús com si un periodista estigués narrant la situació i fent entrevistes als personatges del Nou Testament. Podeu trobar la col·lecció sencera de 144 enregistraments (12 x 12) aquí i escoltar-los seguits o triar el que més us abelleixi. És un recurs ben fet i creatiu que val la pena conèixer. Cada capítol dura uns 15 minuts.


I pels que vulgueu continuar fent els "deures" per obtenir el títol de la Universitat Cristóbal Colón de Veracruz, Mèxic, la proposta que us fem és que trieu dos d'aquestes ràdio-novel·les, la que més us agradi, i en feu un comentari a la llum de les classes de Cristologia que hem fet. Es tracta, doncs,  de fer una cara de full contrastant un dels temes de Cristologia del professor Arregui amb una de les ràdio-novel·les que trieu. Ho podeu enviar a sara.camps@escolapia.cat abans del 4 de setembre. 

Cuideu-vos i cuideu els qui us envolten !

Bon estiu !!!!!!







Comentaris