AJORNADA PEL DIA 30 - Prepara't la trobada online


LA TROBADA QUE ESTAVA PREVISTA PEL DIA 23 A LES 20h. L'AJORNEM PEL DIA 30 A LES 20.30h  JA QUE COINCIDEIX AMB L'HORA QUE TRANSMETRAN EL FUNERAL DEL SALAVADOR RIERA ONLINE. 

ESPEREM QUE AIXÒ NO COMPORTI MASSA DIFICULTATS.

L'ORDRE DEL DIA SERÀ EL MATEIX QUE JA ESTAVA PREVIST.  ÉS A DIR, EL SEGÚENT:


Hola bona gent. 

Com ja us vàrem informar el 23 de novembre a les 20 (30 A LES 20.30) ens trobem per fer una mica de seguiment de com va tot plegat.

Pel que anem sabent tothom va seguint bé el ritme i els comentaris són positius.

Recordeu que el link per la trobada serà: https://meet.google.com/ses-hnbb-vsh 

En aquesta trobada farem el següent:

a) Comentari d'aspectes "acadèmics" que us agradaran, vinculats al certificat de finals de la formació, que rebrem d'una universitat escolàpia (tataxan!!!!!) -(5 minuts)

b) Una estona per comentar com ens va, com ho portem, què ens diuen els de casa i els companys/es de feina?  (... què dius que fas???) (20 minuts)

c) Diàleg entorn als set vídeos de Gonzalo Haya. La intenció és fer un diàleg obert, però per si ens resulta inspirador proposem una pregunta. El professor Gonzalo Haya comença cada sessió fent referència a la fotografia d'una dona que alimenta el seu fill i un mico. Quina seria la teva imatge, frase, fragment de poema o de cançó, record personal... que faries servir tu per expressar el que aquestes primeres 7 sessions t'han suggerit?  (50 minuts) 


I com que no podrem sopar junts per raons òbvies, aquí s'acabarà la trobada i ja podreu anar a sopar. 

Fins el dilluns 23 a les 20     30 DE NOVEMBRE  A LES 20.30 . Us esperem!

Sara i Eduard 

Comentaris